Vánoční překvapení Příběh, který zahřeje u srdce - Bell, Daisy (Fragment, 2018)
Méďa - rozpustilé štěně retrívra - je vzrušením bez sebe! Utekl z domova, kde se mu vůbec nelíbilo, a čeká ho dobrodružství, po kterém už dlouho touží. Jenže prvotní nadšení velmi brzy opadne. Když se unavený, hladový a promrzlý uloží na rohožku před domkem Woodsových, netuší, že tím změní život sobě i jim. Klára, Ben a jejich dcerka Emily právě prožívají velmi těžké období. Emily je vážně nemocná a nezbedné štěně, které tropí jednu neplechu za druhou, je to poslední, co by chtěli rodiče v hektickém předvánočním čase řešit. Jenže Méďa to nevzdává. Našel rodinu svých snů a spolu s Emily hodlají rodičům dokázat, že tahle chlupatá pohroma je tím nejlepším vánočním dárkem, který rodina mohla dostat.